Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/imagepri/public_html/code/pcategory.php on line 408
Клиентите за нас | Image Print Club

Клиентите за нас

Работя с програмите Stad­yps и Design Expert от две години. Цената им е съобразена с възможностите на проектантите. За мен е удоволствие работата с програм­ите и колектива. Колеги вижте демо версията. Ще бъдете приятно изненадани!
Вече повече от 2 години не използваме други програмни продукти, тъй като програмите на Проектсофт практически решават всички видове задачи. Благодаря на целият екип на Проектсофт и лично на инж. Ганчовски за методическата и техническа помощ, която ми оказват.
От 2008 г. съм ползвател на програмата за статико-динамично изследване на конструкциите на сгради Stadyps. Програмния продукт е български и напълно отговаря на изискванията на действащите български норми за проектиране на стоманобетонни и метални конструкции. Записките и схемите са изцяло на български. Поддръжката и актуализациите на програмата е безупречна.
Ползвам програмите Stadyps и Design Expert от 2 години и половина. Доволен съм от програмите, изключително опростени и лесни за работа, често се ъпргейдват. Мисля че имат много предимства спрямо сродните програми и като цена и като ефикасност.
Продуктът, който ползваме Design eXpert 2.0 наистина е доста иновативен и предлага изключителни възможности и улеснения за работа, както за Ст.Б. конструкции, така и за стоманени. Ние лично вече сме го приложили в над 5 различни обекта и смятаме и за напред да го ползваме. Надяваме се, че в бъдеще ще се доусъвършенства и ще предложи още много нови възможности за улеснение на проектантската работа.
Stadyps е лек и приятен за работа софтуер, който облекчава изключително много работата на проектанта-конструктор. Продуктът е достъпен като цена и лесен за овладяване. Екипът на Проектсофт е изключително отзивчив по отношение на оказване помощ при запознаване с възможностите на продукта и по време на използването му за конкретни задачи.
Благодаря за всичко, което съм получил от Вас! Имам желание да съм ваш клиент, да поддържаме връзка, защото виждам, че има развитие. Това е голямо предимство.
Съпортът е много добър, експедитивен, откриваеми сте бързо и лесно, отговаряте на запитвания достатъчно бързо и изчерпателно, изпращате непрекъснато информация за нови неща, подобрения, отстранени проблеми. Желая ви успех и никакво задоволство от постигнатото!